Cautare

1028 de rezultate pentru "sediu termoficare pitesti" (3.67 secunde)
Primarul galatenilor, Dumitru Nicolae, a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu se teme de faptul ca institutia pe care o conduce ar putea ramine fara sediu. ... Trebuie spus si ca pina in acest moment nu se stie nimic despre viitorul sediu al Primariei.
Deputatul a mai adaugat ca "Eu nu pot sa va promit 6 cluburi ale pensionarilor, in schimb va ofer primul club, situat intr-un sediu de pe strada Eliberarii".
Din pacate, chiar si cei 300 de membri "deplini" ai PNG-ului din zona Mangaliei trebuie sa se intalneasca numai la Constanta, la reuniunile filialei judetene, iar acest lucru se intampla din cauza faptului ca, desi are cerere inregistrata inca din 2004, filiala nu a primit inca nici un sediu de la primarie.
Sediu pentru Muzeul de Arta Vizuala Dan Basarab Nanu, directorul Muzeului de Arta Vizuala, a fost probabil unul dintre cei mai fericiti oameni in urma sedintei de ieri. Consilierii au aprobat construirea noului sediu muzeal in Parcul Rizer.
Mangalea avea in sediu o intreaga echipa care urmarea neincetat vestile "calde" legate de scrutin. ... Singurul care se afla la momentul vizitei noastre la sediu era presedintele acestei formatiuni politice, Viorel Ardeleanu. ... Este evident ca acestia nu au mai avut rabdare sa astepte rezultatele la sediu.
Democrat-liberalii constanteni au, incepand de vineri, un nou sediu de cartier, pe Bulevardul 1 Mai in zona Far. ... Liderul PD-L Florian Constantin a declarat ca noul sediu a fost deschis pentru a consolida relatiile dintre cetateni si membrii de partid.
, seria manifestarilor, de data aceasta in orasul Murfatlar, acolo unde va fi inaugurat noul sediu de partid, situat chiar in centrul localitatii.
Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Dolj va functiona, de saptamana viitoare, in noul sau sediu de langa Grupul Scolar Energetic, a anuntat ieri seful acestei institutii, comisarul-sef Gheorghita Oana.
a smuls cascheta unui politist, a insultat si agresat executorul judecatoresc - o femeie -, a acuzat in bloc reprezentatii legii, care venisera la sediu etc. ... au venit politia si executorul judecatoresc sa il dea afara pe Vadim dintr-un sediu pe care l-a cistigat un cetatean in instanta.
Economat nou in Tiglina Directorul general al Administratiei Pietelor Agroalimentare a anuntat si ca in perioada de desfasurarea a “Tirgului de toamna” va fi inaugurat economatul din piata din Tiglina I, dupa finalizarea lucrarilor de amenajare a noului sediu.
Cu acest prilej, Excelenta Sa Herve Bolot, ambasadorul Republicii Franceze la Bucuresti, a lasat sa se inteleaga faptul ca Alianta Franceza din Constanta - care a ramas fara sediu in urma retrocedarii cladirii in care si-a desfasurat pana de curand activitatea - ar putea fi transferata in alt oras din Romania, tinand cont de aspectul ca autoritatile locale ale celui mai mare oras autohton de la malul Marii Negre nu au alocat inca o alta cladire pentru Alianta Franceza.
Stadionul din Ivesti a fost indicat drept sediu social de catre un rrom intreprinzator care si-a infiintat o firma, aceasta este constatarea la care au ajuns inspectorii financiari galateni in urma controalelor efectuate la societatile din aceasta localitate Firmele infiintate de locuitorii din anumite localitati din judetul Galati, cum ar fi de exemplu cei din Ivesti, au fost luate la bani marunti de catre inspectorii financiari din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului Galati.
Locatia urmarita pentru un nou sediu este protejata istoric, asa ca functionarii trebuie sa faca rost de alt spatiu.
Potrivit comisarului sef Radu, Garda Financiara se afla foarte aproape de a intra in posesia unui sediu nou-nout. "Ne aflam in faza de semnaturi si intr-o saptamana- doua vom avea un sediu al nostru.
Incepand cu luna iunie 2011, grupul de firme Vulpoi & Toader Management (VTM) functioneaza intr-un nou sediu, in Felix Office Building.
Antena 3 traverseaza momente foarte dificile din momentul anuntului privind evacuarea din sediu, venit de la ANAF - Guvern. ... Augustin Radescu Feb 29, 2016 at 21:22 Dupa parerea mea, decizia de a pleca din sediu este o gafa monumentala.
Cu un sediu demolat in anul 1986 de catre regimul Ceausescu (situat pe Splaiul Unirii), Teatrul de Opereta a functionat fara intrerupere pana in anul 2005 in cladirea Teatrului National Bucuresti I.
Publicul va putea vizita gratuit expozitiile din cele trei spatii de expunere ale muzeului, la SEDIU (Strada Progresului 4), la SECTIA TEZAUR SI ARHEOLOGIE (Strada 1 Decembrie 1918), si la SECTIA ETNOGRAFIE (Strada 1 Decembrie 1918, Bloc Arcadia). ... SEDIU, Strada Progresului nr.
Vicepresedintele social-democrat al Senatului, Cristian Dumitrescu, a explicat, la vremea respectiva, ca aceasta mutare este posibila in urma faptului ca SPP are un sediu nou in care urmeaza sa isi desfasoare activitatea.
De ce dati bonuri de masa la Regia de Termoficare, iar la spitale nu? ... La termoficare, faptul ca au prevazut bani nu e obligatoriu sa-i dea, daca nu ating tintele.
google-analytics.com